EVERID | Kans ontsluiten met identiteit


Invoering

EverID heeft een gedecentraliseerd digitaal identiteitssysteem gebouwd om gebruikersidentiteitsgegevens, documentatie en biometrie op te slaan en te bevestigen. Het platform is vanaf de geboorte tot de dood beschikbaar voor alle mensen. Het vereist geen mobiel apparaat om mee te doen, is gecodeerd om de privacy van gebruikers te beschermen en is interoperabel met andere systemen.

Instellingen, bedrijven en overheidsorganisaties kunnen gebruikersidentiteit effectief, goedkoop en snel valideren op schaal. De waarde kan vervolgens veilig worden overgedragen aan de juiste ontvanger met lagere transactiekosten, lagere verliezen door lekkage en innovaties in service en waardeoverdracht.

EverID is een storend product met een bestaand prototype, een zeer ervaren team, en werkt samen met een grote Bretton Woods bankinstelling4 en VN-agentschappen. Het is de grootste unieke kans om de financiële inclusie tussen opkomende markten en gevestigde financiële instellingen uit te breiden.

EverID use cases



Contant geld overmaken
100% validatie van geld verzonden naar biometrisch geverifieerde gebruikers


Afdracht
Eenvoudige, kosteneffectieve manier voor banken om geldovermakingsdiensten aan te bieden


Micro-finance
Volledige oplossing om geld te lenen aan de miljarden mensen en het MKB


ID verificatie
Beheer documenten die in de cloud of het apparaat worden gehost, volg gezondheidszorg voor iedereen


Medische gegevens
Beheer documenten die in de cloud of het apparaat worden gehost, volg gezondheidszorg voor iedereen


Land
Combineer titels, GPS-coördinaten en identiteiten om uw land te beveiligen en veilig te stellen


Micro-verzekering
Verzamel documenten, onderteken biometrisch contracten om miljarden gebruikers te dienen met of zonder apparaten

Kans ontsluiten met identiteit

Meer dan een miljard mensen in de wereld hebben momenteel geen verifieerbare identiteit. 2,6 miljard mensen leven zonder een bankrekening en bijna 5 miljard mensen hebben geen toegang tot een smartphone. De combinatie van deze factoren voorkomt investeringen, ondernemingszin en institutionele ontwikkeling in opkomende markten. Het gebrek aan verifieerbare identiteit voorkomt ook dat individuen toegang hebben tot de wereldeconomie. Het laat bijna de helft van de bevolking niet in staat om hun volledige economische potentieel te realiseren en levert een belangrijke bijdrage aan de reden waarom 40% van de wereld momenteel slechts 20% van het wereldwijde BBP vertegenwoordigt.

Empowerment door identiteit

EverID is een apparaat-vrij, universeel identiteits- en waarde-uitwisselingsplatform waarmee iedereen zijn identiteit, winkelwaarde en geldoverdracht kan bewijzen. Het maakt gebruik van biometrische identiteit en een onveranderlijk grootboek dat de naadloze uitwisseling van waarde tussen overheden, banken, ngo's, verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en andere organisaties mogelijk maakt. Het vermindert fraude en lekkage. Het maakt identiteitsverificatie op grotere schaal rendabeler dan ooit tevoren.

Gebruikers ontvangen sociale en economische voordelen van hun digitale identiteit. Er is geen apparaat nodig om toegang te krijgen tot deze voordelen. Een inclusieve en veilige identiteit betekent naadloze waardeoverdracht en toegang tot wereldwijde economische diensten zoals bankieren, kredieten en verzekeringen.

Hoe het werkt

EverID heeft een universeel digitaal identiteitsnetwerk gecreëerd dat de hele mensheid naar de wereldmarkt zal verheffen, waardoor toegang wordt geboden tot een robuuste reeks diensten om het levensonderhoud te verbeteren en de economische ontwikkeling te bevorderen.

Het identiteitsnetwerk zal een autonoom, niet-ondersteunbaar, gedecentraliseerd netwerk zijn, eigendom van niemand, voor eeuwig functioneren en de principes van identificatie voor duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's) 6 in zijn software belichamen.

Het geeft individuen de tools om hun eigen identiteitsgegevens te beheren en te beschermen via een gedecentraliseerd identiteitsplatform en een oplossing voor waardeoverdracht op basis van blockchain-technologie.

Meerdere soorten biometrische informatie voor elke identiteit worden vastgelegd en opgeslagen in het identiteitsnetwerk. Legacy-identiteitsdocumenten, waaronder nationale identiteitskaarten, rijbewijzen, paspoorten, identiteitskaarten van kiezers, enz. Worden vastgelegd, evenals attesten van derden door deze bevestigingen van claims cryptografisch te ondertekenen.

Als een persoon niet over de technologie beschikt, stelt een agentsysteem hen in staat om te worden ingeschreven via de EverID Agent DApp. Public Access Devices (PAD's) worden gebruikt voor EverID-validatie, -gebruik en -update. PAD's gebruiken een Software Development Kit (SDK) om identiteitsvalidatie toe te voegen aan apparaten voor bankieren, overheidsdiensten, gezondheidszorg en meer. Met de Bridge-service kan een gebruiker veilig toegang krijgen tot zijn gegevens en deze gebruiken op een ander apparaat waarvan hij niet de eigenaar is.

De principes van EverID

  • Alle personen kunnen zonder een smart device worden opgenomen.
  • Het individu zal hun identiteit bezitten en beheersen.
  • Identiteitsinformatie wordt selectief gedeeld en is bestand tegen aanvallen.





TOKEN DETAILS

Total Token Supply - 800.000.000

Token te koop - 303.685.341

ICO-prijs - $ 0,09

Geaccepteerde valuta - BTC, ETH, USD

Hardcap - US $ 20.000.000

Pre-sale - 13 augustus 2018

Min / Max persoonlijke cap - $ 10.000 / $ 2.000.000

Сan niet deelnemen - China, Korea, Pakistan

Roadmap



Voor meer informatie



scherbatsky1
ETH : 0xFE6a1240319b6fA365Be60614453d6917d9fe999



Comments