BIZAVEST | De kracht van gedecentraliseerde analyse en bedrijfsinformatie benutten

Third slide


WAT IS BIZAVEST

BIZAVEST is een AL-gedreven data-analistenplatform dat als doel heeft om bedrijfsinformatie te bieden die betaalbaar, effectief, slim en veilig is en net zo gemakkelijk te gebruiken als een sociale media-account.

ons systeem wordt aangedreven door artificiële intelligentie, gekoppeld aan natuurlijke vaardigheden en expertise van de mens. Ons doel is om een duurzame en effectieve balans te vinden tussen mens en machine, waarbij ze samenwerken om echte gegevens te leveren die tegelijk effectief, waardevol en betaalbaar zijn.

onze missie is om een platform te creëren waar data en informatie voor busines intelegence, proces en management beschikbaar is voor kleine tot grote bedrijven wereldwijd. het tijdperk van het betalen van de bar voor informatie die zal leiden tot zakelijk succes en duurzaamheid is voorbij.


BIZAVEST PLATFORM EIGENSCHAPPEN


Bizavest Platform zal gebaseerd zijn op drie verschillende functies van technologie bij volledige implementatie. Deze technologieën worden zodanig gebouwd dat ze integraal met elkaar functioneren, waar ze hun optimale functie niet kunnen vervullen met de anderen enzovoort.

Wat volgt is een beschrijvend overzicht van de aard en functies van de kernapplicaties van Bizavest:

Survstream App

Een Dapp die zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens verzamelt van communityleden op het Bizavest-platform. Deze app zal worden ontworpen om verschillende vormen van gegevens te verzamelen van; eenvoudige onderzoeksgegevens, klimaatgegevens, locatiegegevens, verkeersgegevens enzovoort.

Dachomian

We zijn bezig met het ontwikkelen van een AI-Human-gestuurd systeem waarbij; het genereren van analyses en inzichten wordt verzorgd door AI, en daadwerkelijke raadpleging wordt verzorgd door menselijke 'experts'.

Bizachain

Een volgende generatie Blockchain waarbij alle processen zijn ontworpen om te werken aan een uniek 'gegevensbestendig' systeem. Op de Bizachain is het niet genoeg om alleen maar 'te werken', omdat we bovenal gegevens en informatie prijzen, de keten zal gebaseerd zijn op de efficiëntie van gegevensmanipulatie.

WAAROM BIZAVEST

Concurrentie voordeel


Er zijn talloze platformen voor het verzamelen van gegevens en bedrijfsinformatie. Ken het voordeel van Bizavest Analytics.

Het Blockchain-voordeel


Integreert blockchain-technologie om validatie en beveiliging op hoog niveau te bieden.

Cognitieve analyse


Bizavest Analytics wordt mogelijk gemaakt door intelligentie die leert.

Revolutionaire inlichtingendienst
AI-Human interactie gebruiken om disruptieve bedrijfsinformatie te bieden.

HOE HET WERKT

Om het platform te gebruiken, registreren gebruikers zich op het Bizavest-platform en vragen ze een service aan in het menu. Na het beschrijven van de gewenste service, biedt het platform de service en kunnen gebruikers met Bizacoin betalen nadat aan hun behoeften is voldaan.

Als gebruikers een service van het platform nodig hebben, wordt het geld in bewaring gehouden totdat hij / zij tevreden is met de geleverde service. Als klant moeten gebruikers het resultaat goedkeuren voor het geld dat aan het systeem wordt vrijgegeven. Als de gegevens niet bevredigend zijn, kan deze opnieuw worden gedaan of zelfs. Het AI-systeem of Dacomian en de deskundige adviseurs bevestigen de datakwaliteit op het platform.

De gebruikers van Bizavest genereren de opgeslagen informatie. Daardoor worden de kosten om te krijgen wat hij / zij nodig heeft, verminderd. Bovendien besparen klanten die Bizavest gebruiken hun geld, omdat ze niet hoeven te zoeken naar fondsen om enquêtes of peilingen uit te voeren om consumentengegevens te verzamelen. Bovendien worden gebruikers die hun gegevens invoeren beloond met Bizacoin. Het is ook mogelijk om andere beloningen te krijgen wanneer u specifieke taken uitvoert.

PROBLEEM EN OPLOSSING

 Probleem Definitie

Met de komst van informatietechnologie en data-explosie via technologie-integratie in ons dagelijks leven, zijn er meer gegevens dan ooit tevoren beschikbaar gekomen, en veel zaken; klein of groot; geen van beide hebben de expertise of capaciteiten om deze goudmijnen aan bedrijfsmiddelen te verwerken. Analytics is geëvolueerd met technologie, gegevensgrootte en variëteit en het is voor bedrijven heel moeilijk geworden om bij te blijven. De oplossing voor dit probleem ontstond een paar jaar geleden met de komst van Big Data Analytics en zijn efficiënte mogelijkheden voor het genereren van bedrijfsinformatie en het leveren van inzicht. Big data-analyse zoals deze tegenwoordig in het bedrijfsleven wordt gebruikt, is echter duur, aanzienlijk hightech en niet gemakkelijk te implementeren door organisaties, met name kleine en start-ups. Een ander belangrijk probleem dat moderne analyses opleveren, is dat u relevante gegevens eenvoudig kunt vinden zonder dat u door de massa nutteloze gegevens hoeft te gaan om te extraheren wat nodig is.

Gegevens van vandaag zijn beschikbaar in ongekende hoeveelheden en onbeperkte bronnen, variërend van klantgegevens tot socialemediadata, verkeersgegevens, klimaatgegevens, GPS-gegevens en wat heb je! Het probleem hier is uitzoeken welk gegevenstype (s) en van welke bron (nen) het beste aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Ten slotte is het moeilijker dan ooit om kwaliteitsgegevens voor bedrijven te verkrijgen en is het alternatief (slechte kwaliteitsgegevens) nadelig en duur voor bedrijven over de hele wereld. Momenteel kunt u zowel zakelijk als marktonderzoek doen.

De Bizvest-oplossing

Moderne ontwikkelingen in gedecentraliseerde opslag, digitale valuta's en slimme contracten stellen ons in staat om een ​​gedecentraliseerd, aangezet platform te creëren voor het uitvoeren van marktonderzoek en het veilig opslaan van klantgegevens. Organisaties en individuen zullen in staat zijn om ons platform te gebruiken voor het aanvragen van gegevens uit een nauwkeurig gedefinieerde community onder leden van Bizavest Platform.

In de kern van zijn functionaliteit is Bizavest slechts een systeem voor het verzamelen en weergeven van informatie dat u de meest relevante informatie biedt die uw bedrijf nodig heeft om uit te groeien tot duurzaamheid en succes. Het is ontworpen om beslissingen te nemen en marktgedreven informatie en diensten te leveren aan kleine en grote bedrijven.

 Bizavest PPC-oplossing

PPC zal worden gebruikt om de authenticatie- en profielmatching op te lossen, evenals datapuntvalidatie-uitdagingen op het Bizavest Analytic Platform. Voor goede prestaties hebben we aangepaste protocollen ontworpen voor elk van deze gebruiksgevallen. Onze PPC-gebaseerde authenticatie, de berekening produceert een digitaal bewijs van gegevensverzameling, die kan worden beschouwd als een certificaat, voor invoer door de feeder en geverifieerd en gevalideerd door Dacomian. Het bewijs bevat de accountnaam van de gegevensfeeder, demografische basisgegevens en andere verwijzingsinformatie die gemakkelijk herkenbaar is en die door het AI-systeem 'categoriseerbaar' is in de klasse, wat een hoge nauwkeurigheid bij de selectie van relevantie oplevert. Gegevens die worden verstrekt, verzameld en opgeslagen, zullen worden geanalyseerd via het Bizachain-framework en worden beschermd door PPC. en is ondertekend door Bizavest. Hoe meer zekerheid er is rond de authenticiteit van de datafeeder, dat wil zeggen dat de meer hoogwaardige verificatiepartners instaan ​​voor de provider en de meer basale demografische details die de aanbieder biedt, des te meer zij wordt betaald

TOKEN PRIJS

Voorverkoopronde (1 Bizc = $ 0,1)
PreICO (1 Bizc = $ 0,25)
ICO-rondes: (1biz = $ 0,50)
Witte lijst / KYC: Ja
Doel van de fondsenwerving: 15 miljoen USD
Zachte dop: 1 miljoen USD

Voor meer informatie



scherbatsky1
ETH : 0xFE6a1240319b6fA365Be60614453d6917d9fe999

Comments