PAYERA | NIEUWE ERA VAN DE CRYPTO WERELD


Payera verscheen als een hulpmiddel om tussenpersonen te omzeilen door een nieuwe crypto-valuta te creëren die geen verband houdt met financiële instellingen, en onnodige ruilkosten vermijdt. Het Payera-platform kan veel van deze tussenpersonen verstoren en fungeren als een laag die lijkt op een centrale bank die ernstige hoofdpijn overwint bij het uitblijven van verplichtingen.

PAYERA is gebaseerd op het concept van de meest succesvolle en meest bekende e-commerce onderneming in de Aziatische regio, maar veel gemakkelijker te hanteren. Gecombineerd met SHOP- & CARDERA bieden we een multifunctionele oplossing die in deze vorm nog niet bestaat op de cryptomarkt.

VISIE
Onze visie is om de crypto-onderneming te worden met het grootste aantal gebruikers wereldwijd, de plek waar crypto-eigenaren zonder zorgen zorgeloos online kunnen winkelen. We proberen ook het toonaangevende wereldwijde en universele cryptoplatform te worden.

MISSIE
Onze missie is om de eerste keuze van uw klant te zijn. De plaats, waar je het liefst met crypto koopt. We hebben ons gecommitteerd om al onze acties economisch en milieuvriendelijk uit te voeren.

CONCEPT
PAYERA is gebaseerd op het concept van de meest succesvolle en meest bekende e-commerce onderneming in de Aziatische regio, maar veel gemakkelijker te hanteren. Gecombineerd met SHOP- & CARDERA bieden we een multifunctionele oplossing die in deze vorm nog niet bestaat op de cryptomarkt.


ONZE PRODUCTEN

We hebben de meest gerecruteerde Fiat-betalingsbescherming geanalyseerd platforms, verfijnd het concept, gecombineerd met die met de innovatieve functies van de blockchain en integreerde onze unieke Pera-token.


PAYERA: Het betaalplatform met portefeuille en uitwisselingen die het mogelijk maakt handelaars en particulieren om een veilige crypto shopping ervaring.
  • Buyers have the ability to pay the seller with their own, preferred  cryptocurrencies while they are under a full buyer’s protection.  
  • Verkopers kunnen beslissen of ze willen het aankoopbedrag in FIAT- ontvangenof de gevraagde cryptogeld wordt vermeld in de portemonnee.
  • PAYERA-liefdadigheid: een percentage van de vergoedingen die we verzamelen, wordt automatisch gestort in een donatiepot, die gelijkmatig wordt verdeeld volgens continenten.
Na een zekere vooraf bepaalde hoeveelheid is verzameld, onze PAYERA foundation team zal vliegen, ongeacht godsdienst of nationaliteit, in elk behoeftige regio om ondersteuning te bieden. Het is de bedoeling, volgens de lokale situatie, aan scholen en waterputten bouwen en leveren schoolmateriaal aan de opvoeding van de kinderen te ondersteunen die nodig zijn in elke locale. Dus als PAYERA gebruiker wordt u automatisch bij te dragen aan dit goede doel.



SHOPERA: De gebruiksvriendelijke online-shop platform, waar de handelaars en individuen hebben de mogelijkheid om nieuwe en gebruikte goederen te verkopen. We hebben de meest bezochte online-shop portals geanalyseerd en gericht op de meest gebruiksvriendelijke functies van de aanbieders. We willen ervoor zorgen dat SHOPERA zal eenvoudig te bedienen en dat u geniet van de beste gebruikerservaring ooit.


CARDERA: uw crypto-betaalkaart voor dagelijks gebruik, die meer biedt flexibiliteit. De kaart is aangesloten op uw PAYERA portemonnee en je hebt de mogelijkheid om te aankopen of Fiat-geld op te nemen bij geldautomaten zoals u gewend bent, met uitzondering van dat je de munten te gebruiken in uw PAYERA portemonnee dus.

HOE HET WERKT

ROADMAP

03.04.18 OPEN SCHEMA PRIVÉ
30.05.18 - 15.06.18 PRE - ICO
20.06.18 - 18.07.18 ICO
INFRASTRUCTUUR VAN Q4 2018
Q1 2019 BETA-PORTEFEUILLE / APP
Q1 2019 OFFICIËLE PORTEFEUILLE
Q3 2019 SHOPERA BETA
Q4 2019 OFFICIËLE OFFICIALE SHOPERA
Q1 2020 ONLINESHOP APP
INTERFACE API Q1 2020
Q2 2020 CARDERA
Q3 2020 LIEFDADIGHEID

TEAM

Atakan Ali Yildirim: CEO / mede-oprichter
Masrur Odinaev: CTO / Co-oprichter
Delia Teran: Marketing Manager & Recruiters
Gian Luca Struth: hoofd Marketing
Benjamin Vogt: hoofd van het ontwerp
Daniel Migrov: ontwikkelaar
Samet Dogan: projectmanager
Matthias Wernig: Marketingstrateeg & PR
Fatih Yildiz: Finance and Strategy Manager
Oleksii Liubchenko: Web Development
Kristina Maisinger: Ontwerper
Maxim Mucharov: CDO

ICO

TOKEN SYMBOL: PERA
TOTALE TOKEN: 2100000000
VOOR ICO PRIJS: $ 0,01 USD
ICO PRIJS: $ 0,02 USD
ICO BONUS: 25% verwijzing

Voor meer informatie



scherbatsky1
ETH : 0xFE6a1240319b6fA365Be60614453d6917d9fe999


Comments